Fancy a snack?

ihanaaamu

Onko mitään ihanampaa kuin rauhalliset viikonloppuaamut? Eilen heräsin ekan kerran kahdeksan aikaan, sitten puoli 11, ja lopulta nousin sändystä ehkä vähän ennen yhtä. Aamupalaan kuului avokadopäällysteisiä riisikakkuja, munakas, jossa oli katkarapuja, parsakaalia ja ciliä, smoothie, jossa oli päärynää, puolukoita ja kunnon tujaus superfoodeja (msm+c, chlorella, maca) sekä soijamaitoa, ja kahvi soijamaidolla.

Olen yrittänyt tällä viikolla olla ilman maitotuotteita sekä viljoja. Jos sillä olisi vaikutusta ihon kuntoon ja muutenkin kokonaisvaltaisesti kropan hyvinvointiin? Eilisen työpäivän olin pressipäivillä, jossa tosin ruoissa taisi olla vähän juustoa ja piirakassa vehnää, mutta koska kyse ei ole allergiasta (keliakiasta tai laktoosi-intoleranssista) tai yliherkkyydestä, niin enpä jaksa kauheasti stressata.

Olen pyrkinyt siihen, että laukussa kulkisi aina mukana jokin hyvä välipala. Viime aikoina siellä on ollut raakasuklaata, välipalapatukkaa tai hedelmiä. Onko kuinka moni lähetnyt tähän raakasuklaameininkiin? Onhan se alkuun tujun makuista, mutta esimerkiksi mintulla maustettu raakasuklaa on aika namia, kunhan siihen tottuu! Oma suosikki tällä hetkellä on CocoVin mintturaakasuklaa.

Kuvassa näkyviä patukoita jaoimme lukijoille, jotka osallistuivat viimekertaiseen jumppapäivään Esportilla – herkkuja Ruohonjuuresta ja Puhdistamolta. Tuosta treenipäivästä alkaa olla kuukausi, mutta vieläkin vähän fiilistelen sitä! Olipa kiva lauantai taas silloin! Tämän viikon torstaina käytiin porukalla opettelemassa juoksutekniikkaa, siitä lisää myöhemmin.

Rakastan viikonloppuja, jolloin on aikaa käydä rauhassa treenaamassa. Tänäänkin piti treenailla, mutta keskityinkin pötköttelyyn. Huomenna sunnuntaina ajattelin käydä ainakin pitkällä juoksulenkillä heti aamusta. Viikonlopputreenit on mahtavia erityisesti silloin, kun saa treenata kavereiden kanssa.

Tämä viikko on ollut treenien suhteen aivan huippu: aamutreenejä, kävelylenkkejä, juoksua… Huomenna vielä kunnon hikitreenit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *