Kymmene rändömiä faktaa

totuus

Noniin, nyt on se hetki paljastaa kaikki luurangot kaapista.

Okei, ei ihan kaikkia. Mutta kymmenen rändömiä faktaa Elinasta. Hmm, saas nähdä mitä tästä tulee.

1. Tykkään syödä Texas Pete -kastiketta ja kalkkunaleikettä yhdessä. Paljaaltaan. Siitä vaan ruiskis kalkkunan päälle ja namskis! Uusi suosikki on kuitenkin muodikas Shriracha kastike.

2. Kuuntelen hyvin usein (lue:aina) RnB musaa ja mut tunnetaankin siitä, että soitan aina samoja biisejä ikuisuuden repeatillä putkeen. Yleensä ne on hyvin sellaista smoottia ”petimusiikkia”. All time fav on Miguel. Kandee tsekata.

3. Pidän joka yö suussani purentakiskoa, koska hampaat. Itselleni ah niin rakasta akryylistä tehtyä lärpsykettä joka on hyvin epäromanttinen. Kun sen ottaa pois suusta, siinä on aina sylkeä ja tunnen oloni vanhaksi, kuin ottaisin proteesin pois suusta. Toimii etenkin jos pussailee. NOT. Se on kuitenkin järkevä kapistus ja suojelee kallisarvoista purukalustoani kulumiselta. Muuten hakkaan hampaitani yhteen öisin kuin orava.

4. Otin seiskaluokalla uinnin koulujen välisissä kilpailuissa varaslähdön. Kaikki joutuivat uimaan uudelleen. Tällä toisella kierroksella törmäsin radalla puomiin ja minut diskattiin. Tämä kaikki ihastukseni nähden. Kuuluu edelleen noloimpiin kokemuksiini! ?

5. Asun 21,5m2 asunnossa AND I LOVE IT!

6. Olen 176 cm pitkä ja painan sata kiloa. Okei. En ihan sataa. Mutta painollahan nyt tunnetusti ei ole mitään väliä, ellei ole missi. ja itsehän en ole. ?

7. Rakastan vettä ja vedessä olemista. SUP, melonta, weikkaus, uinti. You name it! I love it. Myös sukellus olis upeeta ottaa haltuun.

8. Aloitan varmaan joka viikko jonkun ”dieetin”. Päätän että nyt prkl tää rasva tirisee! Sitten jaksan noudattaa sitä ehkä kolme päivää, kunnes äiti tulee kylään ja mennään skumpalle ja sushille. Elämän tärkein sisältö ei pitäisi olla laihdutus tai ruokavalion tarkkailu. Muut asiat merkitsee enemmän.

9. Olen lyhytvihainen ja siirryn nopeasti eteenpäin. Jos joku homma ei pelitä tai mokaan itse jotain, niin näinhän se sitten vain on ja elämä jatkuu.

10. ja viimeisimpänä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä kerron teille, että paras ominaisuuteni on positiivisuus ja parantamisen varaa olisi kärsivällisyydessä. 🙂

IHANAA ALKAVAA TALVEA! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *